Uitleg


Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u vanaf uw licentiecertificaat tot het downloaden en uitvoeren van de software te werk dient te gaan. Indien u vragen heeft betreft de software zelf, zoals het activeren van de software middels een activatiecode, dan dient u daarvoor contact op te nemen met de producent zelf. Klik hier voor alle support-gegevens per merk.
 
Uw certificaat bevat een downloadlink en activatiecode (key) dit heeft u beide nodig om gebruik te maken van uw licentie. Indien u geen certificaat heeft ontvangen van de reseller maar wel de my-esd download link bijvoorbeeld per email kunt u toch onderstaande stappen volgen.
 
Na het klikken op de My-ESD downloadlink binnen het certificaat gaat u naar de downloadpagina van het betreffende merk of naar een My-ESD pagina met de melding 'Product gevonden'.

Klik nu op ‘uitvoeren’ en het bestand (download) wordt geopend en de installatie start.

U bent nu klaar met downloaden, ga verder naar 'install'!


De installatie is gestart en u dient nu de gevraagde stappen te volgen waar de installatiewizard om vraagt.

Ga vervolgens verder naar 'activeer'!


Om volledig gebruik te kunnen maken van de software is activatie noodzakelijk. Dit wordt meestal tijdens de installatie gevraagd. Het kan ook voorkomen dat dit later wordt gevraagd tijdens de eerste opstart van de software.

De activatiecode (product key) heeft meerdere karakters van letters en cijfers en wordt vaak verdeeld met middenstreepjes.

Voorbeelden:

● SRG89-KL300-AAFCC-12389
● NBKMSNDS163854